Gambar ZS Box 1 800x800 - Promo (Checkout Page)

Dapatkan Zafesha Simply Foundation di sini

“Baru 12 hari guna ZS, Kulit jadi halus, pori mengecil & jeragat berkurang” ~Nora
Gambar icons8 replay 10 - Promo (Checkout Page)

Tahan Lebih 10 jam

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, puan masih maintain cantik.

Gambar icons8 face powder - Promo (Checkout Page)

Turut MERAWAT Kulit

Mana nak cari foundation 2 in 1 puan. Bukan setakat mencantikkan, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat boleh selesa

Gambar icons8 smiling face with heart - Promo (Checkout Page)

Calit-Calit Terus GLOWING

Tak perlu tunggu lama dah. Calit jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

Gambar icons8 new - Promo (Checkout Page)

SENANG Tanggal

Baru la senang nak ambil wudhu. Tak la balik kerja penat-penat nak bersungguh tanggal makeup. Basuh je setel.

Gambar icons8 cleansing - Promo (Checkout Page)

Paling Best, TAK BERCAPUK

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Baru la maintain cantik tanpa perlu rimas-rimas lagi.

Gambar icons8 nui2 - Promo (Checkout Page)

Guna JARI Pun Boleh

Kan dah kata Zafesha ni special. Tak perlu brush. Guna jari pun boleh. Calit-calit dan ratakan jer terus glowing, cerah, dan gebu

Gambar manfaat keahlian zafesha foundation - Promo (Checkout Page)

BONUS #1 - PERCUMA Kad Keahlian

Dengan kad keahlian, puan layak untuk dapat banyak keistimewaan. Paling best, repeat order dengan harga diskaun.

BONUS #2 - PERCUMA Zafesha Cleansing Facial Wipes

Dah tak perlu risau dah nak cuci makeup guna apa selepas ni. Zafesha Cleansing Facial Wipes akan bantu anda tanggalkan makeup dengan pantas dan sekata.

Gambar zafesha cleasing facial wipes zs foundation malaysia - Promo (Checkout Page)
Gambar zafesha beauty blender zs foundation malaysia - Promo (Checkout Page)

BONUS #3 - PERCUMA Zafesha Simply Beauty Blender

Blend krim Zafesha Foundation dengan blender ini untuk kesan yang lebih sekata dan menyeluruh ke seluruh wajah. Hasilnya tampak glowing sepanjang hari.

BONUS #4 - PERCUMA Face Mask

Untuk kesan yang lebih baik, kami berikan PERCUMA face mask. Baru bersih wajah dari segala kuman.

Khasiat & vitamin dari Zafesha Foundation lebih cepat & mudah meresap. Baru la, dapat nampak hasil yang baik dengan cepat.

Gambar face mask zs foundation savee - Promo (Checkout Page)

Apa kata pengguna?

Gambar 5stars free img - Promo (Checkout Page)
Jeragat akak makin berkurang, puas hati sangat ZS Foundation ni
Gambar Bibiana ZSFoundation - Promo (Checkout Page)
Kak Bibiana
Wajah dah makin cantik sejak guna ZS Foundation
Gambar hanita zsfoundation testimoni - Promo (Checkout Page)
Puan Hanita
Baru 12 hari guna ZS, Kulit jadi halus, pori mengecil & jeragat berkurang
Gambar nora zsfoundation pengguna - Promo (Checkout Page)
Kak Nora

Billing details

Your order

Product Total
Zafesha Simply Foundation (1 kotak)  × 1 RM80.00
Subtotal RM80.00
Shipping
Total RM80.00
  • Bayar dengan Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered .

1
Your Cart